In- en uitgang kinderen nog eens op een rij

In- en uitgang kinderen nog eens op een rij

Zondag 10 mei 2020

Beste ouders en/of verzorgers van de Horizon,

Morgen is het zover!

De eerste helft van de kinderen mogen morgen weer naar school en op dinsdag de andere helft. Sommige dingen zullen net iets anders gaan dan u van ons gewend bent. U hebt hier voor de vakantie al bericht over gehad. In deze app delen wij nogmaals de informatie over het halen en brengen van de kinderen. Zou u dit goed door willen lezen? Zo zorgen we er met z'n allen voor dat de in- en uitloop van de kinderen veilig en soepel verloopt. 

We kijken er erg naar uit om de kinderen komende week weer te zien.

Nog een fijne zondag.

Team de Horizon. 

 

Ingang en uitgang

Pieter Calandlaan: 

Groep 1/2: deuren aan de kant van het schoolplein. 

Groep 3/4: zijdeur aan de kant van de Jumbo. 

Groep 5/6: deuren aan de kant van het schoolplein. 

Groep 7/8: zijdeur aan de kant van het tuincentrum. 

 

Brenner: 

Alle leerlingen die in een lokaal op de begane grond zitten, maken gebruik van de buitendeur van het klaslokaal. 

De groepen 5D en 7C gebruiken de voordeur. De andere leerlingen met een lokaal op de eerste etage maken gebruik van de deuren aan de schoolpleinkant. De voorschool gebruikt de eigen ingang.  

 

Binnenkomst en vertrek  

Pieter Calandlaan 

 • De lesdag begint op de normale tijd (8.45 uur). De leerkrachten van de groepen 1 t/m 4 wachten hun groep vanaf 8.35 uur buiten op het schoolplein op. Zij zullen op een goed zichtbare plek staan op het plein of naast de school. Na de tweede bel gaan de leerkrachten om beurten via de toegewezen deur naar binnen. 
 • Leerkrachten van de groepen 5 t/m 8 ontvangen hun leerlingen in het lokaal. De leerlingen komen bij binnenkomst door de voor hun toegewezen deur zelfstandig en zonder ouders naar binnen. 
 • Alleen kinderen die te laat zijn gebruiken de hoofdingang. Zij bellen eerst aan en lopen dan zelfstandig naar hun lokaal. Ouders blijven buiten het schoolgebouw. 
 • Het ophalen van de leerlingen van de groepen 1 t/m 4 gebeurt op dezelfde wijze als het brengen. De leerkracht loopt met de klas naar dezelfde plek op het schoolplein en neemt hier afscheid van de kinderen, die vervolgens naar een ouder lopen. Ouders nemen plaats achter het groen. Ouders houden ook bij het ophalen ten alle tijden 1,5 meter afstand van elkaar.  
 • Leerkrachten van de groepen 5 t/m 8 nemen in de klas afscheid van hun leerlingen. Deze leerlingen lopen zelfstandig de school uit via de voor hun toegewezen uitgang. Ouders die deze leerlingen komen halen wachten hun kinderen op aan de overkant van de straat en dragen zelf de verantwoordelijkheid voor de 1,5 meter afstand. 
 • Het ophalen kan langer duren dan gebruikelijk. 
 • Ouders en kinderen gaan na het ophalen direct naar huis. 
 • Leerlingen die niet alleen naar school en naar huis kunnen, worden door maximaal één persoon gebracht en gehaald. Halen en brengen gebeurt zoveel mogelijk lopend en op de fiets. 

 

Brenner 

 • De lesdag begint op de normale tijd (8.30 uur). De leerkrachten met een lokaal op de begane grond ontvangen de kinderen vanaf 8.20 uur bij hun buitendeur. Ouders blijven op de stoep achter het groen. Ouders zijn zelf verantwoordelijk voor de 1,5 meter afstand. 
 • Leerkrachten van de groepen 5 t/m 8 ontvangen hun leerlingen in het lokaal. De leerlingen komen bij binnenkomst door de voor hun toegewezen deur naar binnen. 
 • Kinderen die te laat zijn gebruiken de voordeur. Zij lopen zelfstandig naar hun lokaal toe. 
 • De leerlingen van de groepen 1 t/m 4 verlaten het lokaal via de buitendeur van het lokaal. De ouders staan achter het groen. De leerlingen van de groepen 5 t/m 8 verlaten zelfstandig de school via de buitendeur of de voor hun toegewezen deur. Ouders wachten hun kinderen op aan de overkant van de straat. 
 • Ophalende ouders dienen ook nu de 1,5 meter afstand te bewaren tot elkaar.  
 • Het ophalen kan langer duren dan gebruikelijk.   
 • Ouders en kinderen gaan na het ophalen direct naar huis. 
 • Leerlingen die niet alleen naar school en naar huis kunnen, worden door maximaal één persoon gebracht en gehaald. Halen en brengen gebeurt zoveel mogelijk lopend en op de fiets. 

 


Terug

Pieter Calandlaan 768 1060 Tz Amsterdam 020- 6672281

Dependance Brenner 9 1060 Nt Amsterdam 020-6191641

.

info@nullhorizondalton.nl