Informatieochtend gaat niet door

Maandag 11 mei 2020

Beste Ouders, 

Helaas kan de informatiebijeenkomst a.s. woensdag niet doorgaan vanwege de maatregelen met betrekking tot het corona virus. Zoals u wellicht hebt gehoord gaan de kinderen sinds deze week weer voor 50%  naar school. Dit is ontzettend fijn, maar ook wel een beetje spannend. Wij hebben als school afgesproken dat wij het aantal volwassenen proberen te minimaliseren. Alleen de leerkrachten en het ambulant personeel is aanwezig in de school. Om deze reden kunnen wij de informatieochtend niet door laten gaan. 

 

Wij kunnen ons voorstellen dat het niet gemakkelijk is om een keuze voor een school te maken als deze op dit moment gesloten is voor ouders. Wij kunnen u natuurlijk wel telefonisch iets over de school vertellen en uw eventuele vragen beantwoorden. Mocht u hier behoefte aan hebben, stuurt u dan een email naar administratie@horizondalton.nl dan nemen wij contact met u op.

 

Daarnaast willen wij u erop wijzen dat u op onze website ook veel informatie vindt over de Horizon. Op de startpagina staat een filmpje; hiermee krijgt u een beeld van de school.

 

Wij wensen u veel succes met uw keuze.

 

Met vriendelijke groet,

Christa Prinsen Geerligs 

Marlies Breijs


Terug

Pieter Calandlaan 768 1060 Tz Amsterdam 020- 6672281

Dependance Brenner 9 1060 Nt Amsterdam 020-6191641

.

info@nullhorizondalton.nl