Onderwijs in de week van 25 mei

Vrijdag 15 mei 2020

 
Beste ouders, verzorgers,
 
Wat zijn wij blij dat we de kinderen deze week weer mochten verwelkomen op onze school. Het is fijn om weer gevulde lokalen te zien en vrolijke kinderstemmen te horen.
Van de leerkrachten hebben we ook heel veel enthousiaste verhalen gehoord over de activiteiten in hun klassen.
 
Zoals we u van de week in de app al aangaven, gaat het brengen en halen ook goed. Blijft u zelf heel goed letten op het 1,5 m afstand houden van andere ouders, bij vooral het brengen op de Pieter Calandlaan?
 
Graag informeren we u over het vervolg na het Hemelvaartweekend (20 t/m 24 mei). Er is op dit moment nog niet bekend of de wijze "halve klassen, hele dagen, om en om" zal wijzigen.
Wij willen daarom in de week van 25 mei de situatie zoals die nu is aanhouden. Kinderen komen in hun groep A of B om de dag naar school. Voor de meeste kinderen geldt dan dat zij 50% van de tijd les hebben op school. De overige tijd wordt er thuis aan het schoolwerk gewerkt.
 
Voor maandag 25 mei staat er een studiedag gepland. We hebben overwogen of een studiedag na zoveel dagen zonder fysiek onderwijs doorgang moest vinden.
Na overleg met de medezeggenschapsraad kiezen we hier wel voor. Wij hebben de studiedag nodig om de formatie voor komend schooljaar te bespreken en te maken het team. 
 
De week van 25 mei ziet er dan als volgt uit:
Maandag 25 mei:  Studiedag
Dinsdag 26 mei:    Groep A
Woensdag 27 mei: Groep B
Donderdag 28 mei:Groep A
Vrijdag 29 mei:      Groep B

 

Ouders van wie de kinderen in de HB-groepen zitten, horen van de leerkrachten op welke dagen de kinderen worden verwacht. 

 
Op 19 mei zal er een nieuwe persconferentie zijn waarin we verwachten te horen hoe het onderwijs er na 1 juni uit zal zien. We zullen u zo snel mogelijk infomeren na 19 mei.
 
Belangrijke vrije dagen voor de komende periode
Hemelvaartweekend: donderdag 21  mei tot en met zondag 24 mei
Studiedag: maandag 25 mei
Tweede Pinksterdag: maandag 1 juni
 
We wensen u een fijn weekend!
Team De Horizon

 


Terug

Pieter Calandlaan 768 1060 Tz Amsterdam 020- 6672281

Dependance Brenner 9 1060 Nt Amsterdam 020-6191641

.

info@nullhorizondalton.nl