Bericht van Sint en Piet

Bericht van Sint en Piet

Donderdag 18 november 2021

Beste ouders/verzorgers,
 
Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint! Het is weer zo ver. Sint is weer in het land en dit vieren wij feestelijk op school. Bij de viering van Sinterklaas horen diverse activiteiten. Zo worden er diverse groep doorbroken circuits gedaan en wordt er geknutseld met de koppelgroep. 
 
In de school hangen diverse hangmatten want de pieten houden de kinderen goed in de gaten! De verhaallijn van dit jaar luidt als volgt; Er is vergrijzing onder de Pieten. Een hoop van hen ziet een mooi pensioen wel zitten, maar dat kan natuurlijk niet voordat er zich een nieuwe generatie aandient. Zij gaan op zoek naar nieuwe Pieten, ook hier op de Horizon. Tijdens de Kinderboekenweek hebben zij al een hoop ideeën gehoord over worden wat je wil zijn. 'Piet worden' zat hier helaas erg weinig tussen en de Pieten hopen hier verandering in te brengen.
Zij hebben van de Sint enkel goede verhalen gehoord over zijn verblijf vorig jaar. Een heerlijk warme school, een zacht bed en een hoop tekeningen van de kinderen. Daarom heten we dit jaar de Pieten welkom om hier te overnachten. Dit keer in allerlei hangmatten verspreid door de school.
 
Belangrijke data:
  • 25 november - schoen zetten
  • 3 december - Sinterklaas op school
 
We kijken uit naar een gezellige Sinterklaas periode!
 
De Sintwerkgroep

Terug

Pieter Calandlaan 768

1060 TZ AMSTERDAM Dependance Brenner 9 1060 Nt Amsterdam 020-6191641

020- 6672281

info@nullhorizondalton.nl