Corona update De Horizon

Dinsdag 18 januari 2022

Beste ouders, verzorgers,

 

We hebben te maken met veel besmettingen in de school. Er zijn momenteel 8 medewerkers positief getest voor corona en daar komen er iedere dag nog bij. Vier klassen zitten officieel in quarantaine, omdat daar 3 of meer besmettingen zijn. In heel veel klassen is er sprake van 2 besmettingen en kinderen die nog wachten op een testuitslag. Bij een derde besmetting volgt dan een quarantaine. Het vinden van vervanging voor de zieke collega's wordt met de dag ingewikkelder. Er zijn te weinig invallers en ook veel van hen zijn inmiddels besmet.

We laten u dit weten, zodat u erop voorbereid bent, dat uw kind in de komende periode mogelijk één of meerdere dagen online onderwijs zal krijgen. Uiteraard informeren we u daarover, mocht dit het geval zijn.

 

U kunt ons goed helpen door uw kind te testen bij coronagerelateerde klachten (denk naast koorts, hoesten en verkoudheid ook aan buikklachten en hoofdpijn) en ons de uitslag te laten weten.
U kunt ons verder helpen door bij de ziekmelding duidelijk aan te geven of er sprake is van een quarantaine als gevolg van een besmette huisgenoot of dat uw kind zelf besmet is en sinds wanneer het klachten heeft.  Deze informatie maakt dat wij nauwkeuriger in overleg met de GGD de quarantaineperiodes kunnen afstemmen.

 

We gaan ervanuit dat u uw kind(eren) thuishoudt bij een besmetting in het huishouden. 

 

Wij vinden het belangrijk dat het onderwijs ook in deze periode zo goed mogelijk doorgang vindt. Bij voorkeur op school en als dat niet lukt via online onderwijs in de thuissituatie.

 

Met vriendelijke groeten,

Team De Horizon


Terug

Pieter Calandlaan 768

1060 TZ AMSTERDAM Dependance Brenner 9 1060 Nt Amsterdam 020-6191641

020- 6672281

info@nullhorizondalton.nl