Start Kinderboekenweek: Boekenwinkel op school op 4 oktober

Dinsdag 3 oktober 2023

 Beste ouders/verzorgers van de kinderen van De Horizon,

 

Op woensdag 4 oktober start de Kinderboekenweek. Een belangrijke week omdat we weten hoe belangrijk goed kunnen lezen is voor de ontwikkeling van kinderen. Speciaal voor de start hebben we de boekenwinkel Meck & Holt aan de Tussenmeer gevraagd om op school te komen.  

U kunt dan met uw kind boeken kopen in de centrale hal van de Pieter Calandlaan. Er zijn medewerkers van de winkel die u advies kunnen geven over het juiste boek voor uw kind en u kunt natuurlijk ook boeken kopen. Daarbij krijgt u ook als extra het kinderboekenweekgeschenk. De verkoop start op woensdag 4 oktober om 14.15 uur.  

 

Met deze verkoop snijdt het mes aan 2 kanten. U kunt met weinig moeite een boek kopen voor uw kind en we steunen daarmee de lokale, kleine boekhandel. Daarnaast krijgt de school voor 10 procent van het verkochte totaalbedrag een boekenbon. Met deze bon zullen we iets voor de bibliotheek aanschaffen. 

 

Kom een kijkje nemen met uw kind en stimuleer het leesplezier. De boekenwinkel zal een assortiment mee nemen van leuke en populaire kinderboeken. BELANGRIJK: Houd er nog wel rekening mee dat het pinapparaat naast de school defect is. Voor de boeken moet er contant betaald worden.  

 

Wij hopen dat er veel ouders met hun kind zullen komen. 

 

Tot woensdagmiddag. 

 

Met vriendelijke groet,

 

Mede namens de ouderraad,

Team de Horizon


Terug

Pieter Calandlaan 768, 1060 Tz Amsterdam, 020-6672281

Tijdelijke Locatie: Koos Vorrinkweg 3, 1069 Jr Amsterdam, 020-6191641

.

info@nullhorizondalton.nl