Schoolsluiting de Horizon verlengd

Schoolsluiting de Horizon verlengd

Woensdag 1 april 2020

Beste ouders/verzorgers van de kinderen van de Horizon,

Gisteravond is bekend geworden dat alle scholen in Nederland, en dus ook De Horizon, tot de meivakantie dicht blijven. Het zal voor u, net als voor ons, niet als een totale verrassing gekomen zijn. Het betekent wel dat het onderwijs nog voor een langere periode op afstand gegeven gaat worden. Achter de schermen is en wordt hier door ons team hard aangewerkt.

Binnenkort sturen we u verdere informatie over het thuiswerken en onderwijs op afstand.

De situatie waarin ons land verkeert is uniek. We begrijpen dat we veel van u als ouder(s)/verzorger(s) vragen. Thuis onderwijs geven aan kinderen kan een flinke uitdaging zijn, zeker als u kinderen in verschillende leeftijden heeft of daarnaast nog werkt of zorgt voor anderen. Daarom hebben wij hieronder enkele tips. Mocht u vragen hebben over het geven van thuisonderwijs, dan kunt u ook altijd terecht bij de groepsleerkracht.     • Plan ruimte in om te bewegen. 

• Wissel geconcentreerd werken en buiten spelen of bewegen met elkaar af.  

• Vrij=vrij. De schooldag duurt korter dan een werkdag en in het weekend hoeft er niet gewerkt te worden.  

• Bent u zelf thuis aan het werk of begeleidt u broertjes of zusjes met hun thuiswerk? Geef dan duidelijk aan wanneer u beschikbaar bent voor vragen en wanneer uw kind even moet wachten.  

Wij willen u van harte bedanken voor uw begrip en voor uw inzet om het onderwijs zoveel mogelijk door te laten gaan. Samen staan we sterk en samen werken we aan de ontwikkeling van uw kind.  

Met vriendelijke groeten, Marlies Breijs en Christa Prinsen Geerligs


Terug

Pieter Calandlaan 768 1060 Tz Amsterdam 020- 6672281

Dependance Brenner 9 1060 Nt Amsterdam 020-6191641

.

info@nullhorizondalton.nl