Ouderavond Vreedzame School wordt verplaatst

Maandag 20 maart 2023

Beste ouders/verzorgers, 

Enkele weken geleden ontving u onderstaande mail. Wij hebben als school een vergissing gemaakt aangezien wij de informatieavond (5 april) hadden gepland tijdens de Ramadan. Door verschillende ouders zijn wij hierop geattendeerd. Hartelijk dank daarvoor! Wij hebben besloten om de ouderavond te verplaatsen naar 24 mei. Wij willen u vragen om u (opnieuw) in te schrijven voor dit evenement. Excuses voor de verwarring en wij hopen op uw begrip.

 

Uitnodiging ouderavond De Vreedzame School

Zoals u weet zijn wij dit schooljaar gestart met de Vreedzame School. Een methode gericht op burgerschapsvorming en sociaal emotionele ontwikkeling. Maar wat is dat dan precies? Wij kunnen ons goed voorstellen dat u zich deze vraag stelt. Na elk blok ontvangt u van ons een nieuwsbrief met daarin praktijkvoorbeelden uit verschillende groepen. Ook heeft u misschien de kletskaarten gezien en gebruikt om met uw kind in gesprek te gaan over de Vreedzame School. Deze kaarten worden uitgedeeld aan de kinderen van groep 1 tot en met 6. 
 

Nu is het tijd om u nog verder mee te nemen in de werkwijze van de Vreedzame School. Wij nodigen u uit voor een informatieavond op woensdag 24 mei om 19:30 uur. De avond zal beginnen met een gezamenlijke opening waarin globaal wordt uitgelegd wat we doen en willen bereiken met de Vreedzame School. Daarna is er tijd om zelf de Vreedzame School te ervaren door een keuze te maken uit verschillende workshops.  

De Vreedzame School werkt alleen als de school en ouders/verzorgers samen een team vormen. Laat u via de Horizon app (menu--> evenementen) weten of u komt? Wij hopen u allen te mogen ontvangen! 

 

Met vriendelijke groet, 

Team De Horizon 


Terug

Pieter Calandlaan 768, 1060 Tz Amsterdam, 020-6672281

Tijdelijke Locatie: Koos Vorrinkweg 3, 1069 Jr Amsterdam, 020-6191641

.

info@nullhorizondalton.nl