Ramadan

Vrijdag 24 maart 2023

Beste ouders/verzorgers van de kinderen van De Horizon,
 
Inmiddels is de vastenmaand gestart. Voor veel gezinnen in onze schoolgemeenschap een belangrijke en waardevolle maand. In verschillende klassen zal daar aandacht voor zijn. Vandaag is er bijvoorbeeld een presentatie geweest door ouders aan een  bovenbouwgroep.

Wij weten dat kinderen op sommige momenten ook mee (willen) doen met het vasten. Daarvoor hebben we begrip. Eten en drinken is voor kinderen in de basisschoolleeftijd echter wel belangrijk voor het leren en concentreren op school. Wanneer kinderen een dag mee willen doen met het vasten, zouden wij aanraden dit dan in het weekend te laten plaatsvinden. Een ontbijt en water drinken is erg belangrijk op school om actief mee te kunnen doen.

Daarnaast willen we aangeven dat we verwachten dat kinderen ook in deze periode aan alle lessen die door de school worden geboden meedoen, zoals danslessen en muzieklessen, aangezien deze tot het reguliere curriculum van de Horizon behoren. Het zou fijn zijn als jullie dit thuis bespreken.

Aan het eind van de ramadan willen wij schoolbreed gezamenlijk stilstaan bij het Suikerfeest. Net als vorig jaar willen wij vrijdag 12 mei een feestelijk ontbijt organiseren waarin we het lenteontbijt en Suikerfeest combineren. Hierover ontvangt u later meer informatie.

Fijn weekend!

Vriendelijke groet,

Het team van De Horizon


Terug

Pieter Calandlaan 768, 1060 Tz Amsterdam, 020-6672281

Tijdelijke Locatie: Koos Vorrinkweg 3, 1069 Jr Amsterdam, 020-6191641

.

info@nullhorizondalton.nl