Aankondiging oudervragenlijst

Donderdag 11 januari 2024

Beste ouders, verzorgers van kinderen op de Horizon,

 

Wat was het fijn om begin deze week alle kinderen weer terug te zien op school. 

Bij de deur en in de klassen hebben we verschillende ouders al persoonlijk gesproken, maar ook langs deze weg nog onze beste wensen voor 2024!

 

Dit bericht is een aankondiging van de oudervragenlijst die komende week via de mail wordt verstuurd vanuit Successpiegel.

 

De vragen gaan over onder meer de school, het onderwijs, de sfeer in de groep en school en de samenwerking met leerkrachten en directie.

Uw antwoorden op de vragen geven ons een goed beeld hoe u hierover denkt. We kunnen dan zien wat u goed vindt gaan en wat nog verbeterd kan worden.  

Als team en directie zijn we trots op onze school, ons onderwijs aan de kinderen en de samenwerking met ouders. We zijn heel benieuwd naar uw mening!

 

Het is belangrijk dat zoveel mogelijk ouders de vragenlijst invullen. Dan krijgen we het beste beeld.

Ons verzoek aan u is om deze vragenlijst vanaf komende dinsdag in te vullen.

 

De vragenlijst wordt 16 januari verzonden. In de weken daarna worden regelmatig automatische herinneringen vanuit het systeem van Successpiegel verstuurd. Ook wij zullen af en toe een herinnering via Schoolpraat versturen, zodat we zoveel mogelijk reactie krijgen. Wij bedanken u bij voorbaat voor het invullen van de vragenlijst.

 

Met vriendelijke groeten,

Team De Horizon


Terug

Pieter Calandlaan 768, 1060 Tz Amsterdam, 020-6672281

Tijdelijke Locatie: Koos Vorrinkweg 3, 1069 Jr Amsterdam, 020-6191641

.

info@nullhorizondalton.nl