Avond4daagse 2024

Avond4daagse 2024

Dinsdag 2 april 2024

Beste ouders en verzorgers van kinderen van De Horizon,

Dit jaar willen we graag deelnemen aan de Avondvierdaagse Nieuw Sloten 2024. De avondvierdaagse wordt georganiseerd door het bestuur van Stichting A4D Nieuw Sloten. De ouderraad heeft contact met hen opgenomen en gevraagd of onze school mag deelnemen. We zullen samen met meerdere scholen uit de buurt lopen.

De avondvierdaagse kan alleen veilig plaatsvinden wanneer we voldoende hulp hebben van vrijwilligers. We zijn op zoek naar gastdames en -heren, knippers en vooral verkeersregelaars. Om verkeersregelaar te mogen zijn, is het noodzakelijk om een online examen af te leggen voor verkeersregelaar. Dit examen duurt ongeveer 45 minuten en kan online in eigen tijd worden afgenomen. Het is geen examen waarvoor geleerd hoeft te worden. Vorig jaar heeft iedereen het gehaald. Vanuit de organisatie is er eventueel ook ondersteuning beschikbaar mocht dat nodig zijn.

Dankzij het Buurtbudget van Nieuw West is aan de Avondvierdaagse Nieuw Sloten een bedrag toegekend. Dit betekent dat zij dit jaar de avondvierdaagse kunnen organiseren voor slechts €1,- per deelnemer! Wanneer u uw kind aanmeldt, vragen wij u ook om de €1,- te betalen. Helaas geven we geen geld terug bij annuleringen.

Vanaf morgen liggen er op de balie's van de concierges inschrijfformulieren klaar. (voor de Brenner vanaf donderdag). U kunt uw kind aanmelden via dit formulier en in de doos stoppen met het avond4daagse logo erop. We gaan dit jaar alleen meedoen met 5 km.

Als u zich als vrijwilliger wilt aanmelden, kunt u dit via e-mail aan de ouderraad doorgeven: ouderraad@horizondalton.nl

Belangrijke data:

  • Inschrijfperiode: 3 t/m 11 april
  • Avondvierdaagse: 21 t/m 24 mei

Het is natuurlijk de bedoeling dat de kinderen onder begeleiding deelnemen. 

Met vriendelijke groet,

De Ouderraad


Terug

Pieter Calandlaan 768, 1060 Tz Amsterdam, 020-6672281

Dependance: Brenner 9, 1060nt, Amsterdam, 020-6191641

.

info@nullhorizondalton.nl