BELANGRIJK bericht corona virus

Donderdag 12 maart 2020

Beste ouders/verzorgers,

Vanmiddag is er een persconferentie geweest naar aanleiding van het corona virus. In deze persconferentie heeft de minister van gezondheidszorg de volgende maatregelen om het corona virus te bestrijden toegelicht. 
- Iedereen die last heeft van een verkoudheid en/of keelpijn en/of hoesten en/of koorts moet thuis blijven.
- Zoveel mogelijk thuiswerken
- Geen evenementen bezoeken waar meer dan 100 personen aanwezig zijn. 

Premier Rutte legt uit dat de basisscholen open blijven. Onder kinderen vinden minder besmettingen plaats, minder internationale contacten en kinderen lopen een minder hoog risico. Om deze reden blijft de school open.

Wat betekent dit voor u?

- Indien uw kind last heeft van een verkoudheid en/of keelpijn en/of hoesten en/of koorts, blijft het thuis. Meld uw kind af in de Schoolpraat-app.
- Indien uw kind op school klachten ontwikkelt zoals een verkoudheid en/of keelpijn en/of hoesten en/of koorts, dan wordt u gebeld met het verzoek uw kind op te halen.

- Indien een leerkracht last heeft van een verkoudheid en/of keelpijn en/of hoesten en/of koorts, blijft deze leerkracht thuis totdat de klachten over zijn. Omdat in deze periode van jaar dergelijke klachten sowieso al veel voorkomen, zullen we te maken krijgen met regelmatige afwezigheid van leerkrachten. Het is vrijwel onmogelijk om deze afwezigheid op te vangen door invalleerkrachten. Dit betekent dat indien de leerkracht van uw kind thuis moet blijven wegens bovengenoemde klachten, de kans groot is dat de klas van uw kind thuis moet blijven. U wordt daarover via de Schoolpraat-app geïnformeerd. 

- Indien een groep een excursie gepland heeft naar bijvoorbeeld een museum of een andere plek waar meer dan 100 personen bij elkaar zijn, zal deze niet doorgaan. U wordt door de leerkracht van uw kind hiervan op de hoogte gebracht. 

We vragen gezien de bijzondere omstandigheden om uw begrip.

Met vriendelijke groet,
​​​​​​​
Christa Prinsen Geerligs en Marlies Breijs
directie de Horizon


Terug

Pieter Calandlaan 768 1060 Tz Amsterdam 020- 6672281

Dependance Brenner 9 1060 Nt Amsterdam 020-6191641

.

info@nullhorizondalton.nl