Géén school t/m 6 april

Zondag 15 maart 2020

Beste ouders/verzorgers,
 
U hebt zojuist een email ontvangen met daarin een brief namens ons bestuur met de mededeling dat de scholen de komende tijd dicht zijn. Vandaag is er een bespreking geweest tussen scholen en het ministerie van Onderwijs en tussen het RIVM, het ministerie van Volksgezondheid en de medische specialisten. Hieruit is het volgende naar voren gekomen: 
 
De scholen en kinderopvangcentra in heel Nederland zijn de komende 3 weken dicht. De scholen en kinderdagverblijven blijven alleen open voor kinderen van ouders die in vitale beroepen werken, zoals in de zorg of bij de hulpdiensten. Zo kunnen die ouders gewoon aan het werk blijven. 
 
Wat betekent dit concreet voor u? 
Uw kind komt de komende 3 weken niet naar school. Alleen kinderen van wie de ouders werkzaam zijn in de zorg of bij hulpdiensten en zelf geen andere opvang kunnen regelen, kunnen hun kind(eren) naar school brengen. 
 
Speciaal voor ouders werkzaam in de vitale sector
Een behoorlijk aantal leerkrachten op de Horizon heeft zich afgemeld vanwege klachten zoals verkoudheid, keelpijn, hoesten en/of koorts. Wij zullen de kinderen van wie de ouders werkzaam zijn in de zorg of bij hulpdiensten zo goed als mogelijk proberen op te vangen, maar wij vragen hierbij ook om uw hulp. Zoek zoveel mogelijk opvang in uw eigen privé situatie. 
 
We leven momenteel in een tijd vol met onduidelijkheden, maar samen staan we sterk!
 
We houden we hoogte.
 
Met vriendelijke groet,
ook namens het team van De Horizon
 
Christa Prinsen Geerligs en Marlies Breijs
directie de Horizon 

Terug

Pieter Calandlaan 768 1060 Tz Amsterdam 020- 6672281

Dependance Brenner 9 1060 Nt Amsterdam 020-6191641

.

info@nullhorizondalton.nl